avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Penalitati
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Penalitati

Am avut de curand o verificare fiscala pe firma pe ultimii 6 ani.In urma verificarii mi s-a recalculat impozitul datorat .Intrebarea mea este cat va fii penalitatile de intarziere pentru ca am inteles ca o sa le platesc si pe acestea din anul 2012 in coace iar in afara de penalitati mai platesc ceva?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Contributii restante la sanatate Fratzika Fratzika Buna ziua. Am si eu o intrebare. Nu mai lucrez din aprilie 2009 si pana in prezent nu am firma si nici nu sunt PFA as vrea sa stiu daca trebuia sa platesc ... (vezi toată discuția)
Inregistrare penalitati SEIMEANU_SARA SEIMEANU_SARA Pentru plata cu intarziere in 2011,a unor impozite , in 2012 primesc decizie ptr. accesorii. Intrebarea mea este daca aceste accesorii le trec pe cheltuieli in ... (vezi toată discuția)
Penalitati in urma unui control alexandru daniel alexandru daniel La un raport fiscal efectuat in urma unei verificări fiscale efectuate pe ultimi 6 ani care determină emiterea unei obligații de plată obținută in urma ... (vezi toată discuția)