avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reconstructie gard
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reconstructie gard

Am nevoie de autorizatie de constructie?
Gardul existent este din fundatie de beton la nivelul pamantului,stalpi din teava si sipci de lemn.
Eu vreau sa torn o centura pe fundatia existenta si sa inlocuiesc sipcile cu plasa bordurata.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: c2004 , utilizator 03:18, 27 Decembrie 2018
Daca executati gardul nou respectand vechiul amplasament utilizand fundatia veche si pastrati distanta intre stalpi nu este necesara autorizatie constructie
Amplasamentul este acelasi,fundatia si stalpii raman dar vreu sa ma ridic cu beton cca.20cm si sa schimb sipcile cu plasa bordurata.Nu necesita autorizare?
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! În casa părintească nu mai locuiește nimeni de ... ValiBratan ValiBratan Bună ziua! În casa părintească nu mai locuiește nimeni de vreo 4 ani, părinții fiind decedați. Din motive obiective, moștenirea nu a putut fi ... (vezi toată discuția)
Înălțare fundație gard + înlocuire material: trebuie autorizație? Mariana Mariana Mariana Mariana Buna ziua!Am un gard la strada din sipca lemn si fundatie din beton.As vrea sa ma mai ridic cam 20cm cu fundatia si sa inlocuiesc sipca lemn cu sipca ... (vezi toată discuția)
Autorizatie reparatie gard gogutu85 gogutu85 Buna ziua, doresc sa stiu daca am nevoie sa obtin autorizatie de constructive/reparative pentru un gard din beton si fier, care se deterioreaza, de asemenea ... (vezi toată discuția)