avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acces ITM online - viteza rulare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acces ITM online - viteza rulare

De 2 luni de zile accesez foarte greu site-ul itmonline.ro pentru actualizare Revisal sau declaratii itm. Viteza de rulare este f mare, astept cate 3-5 minute sa modifice pagina, de multe ori imi da eroare si ma "arunca" din user.
Aveti si voi aceleasi probleme? Stiti ceva?
Ma gandeam sa reclam undeva dar unde?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:50, 16 Noiembrie 2009
in general site-urile institutiilor publice merg foarte greu si este aproape imposibil sa-ti faci treaba asa cum trebuie.Traficul este foarte mare, serverele foarte incarcate, semnalul de internet slab si foarte fluctuant, etc...#-o Nu prea aveti unde reclama si realist vorbind, in urmatorii 10-15 ani, nu aveti sanse de mai bine...:stunned:
Ultima modificare: Luni, 16 Noiembrie 2009
Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat
Site-ul ITM este numai bun ptr a invata sa-ti controlezi furia :dance3:
Da, intr-adevar este un cosmar daca vrei sa transmiti ceva online.X-(

In urma cu doua luni cei de la Inspectia Muncii au facut modificari la server de aceea se face transmisia greu.
Cand am intrebat mi-au spus ca se cunoaste acest aspect , dar nu pot face nimic pentru ca nu au buget.
Transmisiile online pentru declaratiile ITM si pentru Revisal nu se fac pe servere apartinand ITM-urilor , ci pe serverul Inspectiei Muncii care merge bine numai cand doresc cei de la serviciul de informatica al acestei institutii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor itm elenazan elenazan Am nevoie de ajutor pentru intrarea in legalitate,intocmirea contractelor de munca pentru administrator si ingrijitor,pana acum erau conventii civile. Ce pasi ... (vezi toată discuția)
Contracte de munca dan61 dan61 Va rog sa mi spuneti care este procedura de a inregistra o asociatie de proprietari la ITM si ANAF pentru contractele de munca si contractul de mandat? ... (vezi toată discuția)
Revisal Eva_56 Eva_56 Suntem ONG si avem un salariat care pina in prezent avea cartea de munca si CIM cu toate aditionalele la ITM. Ce obligatii avem in prezent. Mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)