avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Efectele notarii contestației la executare în cartea ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Efectele notarii contestației la executare în cartea funciara

Bună seara. Nu știu dacă este posibil acest lucru dar... As dori sa știu care sunt efectele notarii in cartea funciara a unei hotărâri judecătorești prin care se admite contestația la executare.? Respectiv care sunt pasii de făcut pentru a nota în cf aceasta contestație la executare? Și avantajele /dezavantajele acestui pas.. Are efecte în cazul în care se continua executarea silita printr-o incuviintare separata? Menționez faptul ca imobilul nu s-a vândut prin licitație (dar am primit proces-verbal prin care mi s-a comunicat... Faptul ca.. Nu s-a prezentat nimeni la licitație și nu s-au depus oferte de cumpărare.. Deci licitația s-a ținut cu toate ca instanta a admis contestația la executare.. Și în acel proces verbal a fost specificat un nou termen de vânzare la licitație).
Ultima modificare: Miercuri, 26 Decembrie 2018
An3ta17, utilizator

Alte discuții în legătură

Ordonante peste ordonante (oug71/2009 ; oug18/2010 ; oug45/2010 ; oug113/2010) lungu1on lungu1on [u]Oug71/2009[/u] : art.1 , (1^1) Plata sumelor prevazute prin hotarari judecatoresti avand ca obiect acordarea unor drepturi de natura salariala stabilite in ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare ptr greseala materiala vavaly2002 vavaly2002 In legatura cu admiterea unei conttestatii in anulare pentru greseala materiala Este vorba de o decizie a tribunalului de admitere a unui recurs in materie ... (vezi toată discuția)
Obtinere certificat de grefa in vederea stoparii executarii silite ancut75 ancut75 Constată perimată executarea silită derulată de Societatea Civilă Profesională de Executori Judecătoreşti. Anulează actele de executare întocmite ... (vezi toată discuția)