avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program vizita copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program vizita copil

In urma unei sentinte de divorț tatal a obținut urmatorul program de vizită cu posibilitatea luarii minorei la domiciliul sau:
-primul si al treilea weekend al fiecarei luni
-in vacanta de o saptamana, primele 3zile
-in vacanta scolara mare, prima jumatate a acesteia
-in primul an, prima zi de craciun, a doua de pasti, urmatorul an a doua zi de crăciun si prima de pasti s.a.m.d
Tinand cont ca vacanta de craciun are 3 saptamani, iar cea de pasti 2 saptamani, tatal are dreptul la jumatate de vacanta?sau se aplica doar regula cu prima sau a doua zi de sărbători?Si o alta intrebare e daca pe perioada vacantelor se aplica si regula de weekend, adica, daca in perioada lui de vacanta copilul e cu mine a doua si a 4-a saptamana a lunii, in weekend sau nu?!
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 00:31, 28 Decembrie 2018
Buna seara,
JUMATATE de vacanta care sa cuprinda acea zi.
De preferat este sa va intelegeti.nu conteaza ca sta la unul mai mult sau mai putin o zi sau 3.
Si daca dvs puteti 3 wek la rand sa plecati cu el la munte la schi, vb cu tatal si faceti schimb de wek.poate odata nu poate el odata dvs.
Apoi vacanta de vara are 3 luni dupa 16 iunie pe 10 15 septembrie.
De preferat e cate 7 sau 14 zile alternativ, daca sta la tata 45 zile si copilului si dvs i se va face dor de mama ,daca sta la dvs 50 zile i se face dor de tata, cel mai bine e sa fie alternativ cate 10 14 zile.
O alta tampenie de Craciun si anul nou si Paste, cate o zi, dvs nu puteti pleca 3 zile el de Craciun 3 zile.Ok ambii vreti sa faceti cadouri, daca unul poate pleca 10 zile in Dubai dupa 27 pe 7 ianuarie nu.mai plecati ca aveti anul nou cate 1 zi?

Deci programul este ca sa aibe 2 parinti, daca copilul e fericit la ambii lasati l pentru sanatatea lui mintala sa fie fericit, nu-i numarati secundele, fiecare dintre voi aveti dreptul la o alta viata cu alt barbat sau alta femeie, alta familie, si copilul are doi parinti, doua camere doua concedii la.mare si la.munte, doua cadouri de Craciun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extindere-modificare program de vizita minor driver_host driver_host Buna ziua, In urma unei actiuni in instanta am obtinut un program de vizitare al copilului minor de 6 ani de genul : \\"2 week-enduri pe luna de sambata ora ... (vezi toată discuția)
Lnterpretare decizie divort notar ContSters400040 ContSters400040 buna ziua, ma confrunt si eu cu urmatoarea situatie. Am divortat in luna septembrie2014, avem un copil minor de 6 ani. Am fost la notar pentru a divorta si ... (vezi toată discuția)
Interpretare program de vizitare al tatalui TatianaM TatianaM In anul 2006 am divortat de fostul sot,cu care am un copil minor.Tutela mi-a fost incredintata in Anul 2007s-a pronuntat sentinta si programul de vizitare al ... (vezi toată discuția)