avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Calcul concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Calcul concediu medical

Buna ziua.
Va rog sa-mi spuneti care este baza de impozitare a concediului medica. Sun in concediu medical cu c9dul 01 incepana cu 12.11.2018. In luna noiembrie am avut si 2 zile de concediu de odihna, salariul primit a fost de 1242 lei, iar pt luna decembrie, in care am avut doar concediu medical, am primit salariul in valoare de 962 lei. Salariul meu brut este de 2300 lei, iar netul de 1500. Din calculele mele reiese ca s-a calculat din salariul net, este corect asa? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:20, 29 Decembrie 2018
Baza de calcul a CM este venitul realizat in ultimele 6 luni dinaintea celei a obtinerii CM initial.

Dati-ne informatiile ca sa putem face calculul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu medical Agripin Agripin Bună seara. As vrea sa va rog sa ma ajutați cu calculul salarizariimele pe luna februarie 2017. Am un salariu brut de 2500 din noiembrie, iar pana în ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu ContSters264993 ContSters264993 Buna ziua. Am o rugaminte: sa-mi calculeze si mie cineva salariu net pe care il aveam de luat in luna noiembrie 2013 (5 zile CO si 4 zile CM 75%) si in luna ... (vezi toată discuția)
Calculul concediului de maternitate Claudia Carmen Claudia Carmen Am si eu o nelamurire in legatura cu banii pe care ar fi trebuit sa-i primesc pe concediul de maternitate. In data de 01.06.2009 am intrat in concediu de ... (vezi toată discuția)