Mă confrunt cu o problema care ia o direcție urâtă. De ani de zile eu soția mea si copilul meu trecem prin clipe grele. Fratele soției mele ne amenință cu bătaia și terorizează toată casa inclusiv pe mama sa care doar la apariția lui începe să tremure de frică. Acest individ a ajuns să își facă toată familia lui sclavi scoțând pe toată lumea din cameră și și-a pus mama împreună cu fica și fiul plus nepotul de 9 ani într-o încăpere de 10 metri pătrați doar pentru a sta el singur cu concubina lui. Vorbim despre un individ care are în spate 14 ani de pușcărie pentru tâlhărie și altele. Cu toți suntem disperați din cauza scandalurilor pe care le face copii plâng până nu mai pot vin ajunge cu ei la psihiatru.
GermanAlex
Utilizator 2din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Daca casa e a mamei (e proprietara unica) il da afara cu ordin de protectie. Daca incepe scandalul pregatiti parii si spray cu piper (10 lei la autoaparare) si pistol cu electrosocuri (50-100 lei in targ) si daca chiar va ataca nu ezitati sa chemati politia si sa il puneti la pamant.
Spuneti ca situatia asta este de ani de zile , inseamna ca in toti acesti ani , omul nu a recidivat?? Adica nu a mai talharit si multe altele ? Ati incercat sa spuneti cuvinte simple ca de ex. : imi pare rau, ne pare rau , poate omul a avut o copilarie supusa abuzurilor. Nush zic si eu.
Violenta in familie
Adrinuta
Buna ziua,
Am 43 de ani si doi baieti in varsta de 10 si 13 ani. Sunt casatorita de 18 ani, iar in ultimii 5 ani relatia cu sotul meu a devenit una abuziva, ... (vezi toată discuția)