avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fratele soției mele ne terorizează pe toți din ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fratele soției mele ne terorizează pe toți din casă de ani de zile. Cu toții suntem disperați din cauza scandalurilor, ce trebuie să fac?

Mă confrunt cu o problema care ia o direcție urâtă. De ani de zile eu soția mea si copilul meu trecem prin clipe grele. Fratele soției mele ne amenință cu bătaia și terorizează toată casa inclusiv pe mama sa care doar la apariția lui începe să tremure de frică. Acest individ a ajuns să își facă toată familia lui sclavi scoțând pe toată lumea din cameră și și-a pus mama împreună cu fica și fiul plus nepotul de 9 ani într-o încăpere de 10 metri pătrați doar pentru a sta el singur cu concubina lui. Vorbim despre un individ care are în spate 14 ani de pușcărie pentru tâlhărie și altele. Cu toți suntem disperați din cauza scandalurilor pe care le face copii plâng până nu mai pot vin ajunge cu ei la psihiatru.
Ultima modificare: Luni, 31 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: 3UGA , utilizator 03:23, 2 Ianuarie 2019
Ordin de protectie,plangeri penale sau mutarea in alt imobil alte solutii nu aveti.
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca casa e a mamei (e proprietara unica) il da afara cu ordin de protectie. Daca incepe scandalul pregatiti parii si spray cu piper (10 lei la autoaparare) si pistol cu electrosocuri (50-100 lei in targ) si daca chiar va ataca nu ezitati sa chemati politia si sa il puneti la pamant.
Spuneti ca situatia asta este de ani de zile , inseamna ca in toti acesti ani , omul nu a recidivat?? Adica nu a mai talharit si multe altele ? Ati incercat sa spuneti cuvinte simple ca de ex. : imi pare rau, ne pare rau , poate omul a avut o copilarie supusa abuzurilor. Nush zic si eu.
Mentionez faptul că imobilul este al unchilor concubinei mele care ulterior mi-a fost donata mie.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Ordin de protectie,plangeri penale sau mutarea in alt imobil alte solutii nu aveti.

2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai daca imobilul ti-a fost donat cu acte, scoate-l afara cu politia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violenta in familie Adrinuta Adrinuta Buna ziua, Am 43 de ani si doi baieti in varsta de 10 si 13 ani. Sunt casatorita de 18 ani, iar in ultimii 5 ani relatia cu sotul meu a devenit una abuziva, ... (vezi toată discuția)
Amenintari cu moartea Andreea213 Andreea213 Buna seara, am nevoie disperata de ajutor. De un an si 3 luni am avut o relatie cu un individ in aparenta perfect normal, pana cand, cam cu un an in urma am ... (vezi toată discuția)
Tatăl meu este violent, consumă alcool, amenință cu moartea, înjură și face zilnic scandal. mi-e teamă pentru mama și sora mea, cum trebuie procedat într-o astfel de situație? Deeamag Deeamag Bună ziua, va scriu acest mesaj în speranța că cineva ma va îndruma cu ceea ce trebuie sa fac.Talal meu este violent, consuma alcool, amenință cu moarte ... (vezi toată discuția)