avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contract închiriere auto personal cu valoare 0
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contract închiriere auto personal cu valoare 0

buna si la multi ani. doresc sa inchiriez auto personal -camion si remorca- catre o societate comerciala intrep. individuala vreau sa stiu daca acest contract se poate face cu valoare zero adica sa nu percep nici un fel de chirie - beneficiu-doar intretinerea si reparatii si daca in acest caz cu valoare zero mai trebuie declarat la fisc pt a obtine licente pt camion nu se accepta contract de comodat multumesc
Ultima modificare: Marți, 1 Ianuarie 2019
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Inchiriere masina proprietar persoana fizica catre firma la care sunt asociat blc2001ro blc2001ro Buna ziua. Acum cu programul Rabla, ma gandesc sa imi cumpar o masina ca persoana fizica (avantaj tichete rabla, diferite reduceri) si apoi sa mi-o inchiriez ... (vezi toată discuția)
Activitate de transport si licienta NATY_ANCA NATY_ANCA o persoana fizica care detine un camion, are un contract de inchiriere cu o societate comerciala pentru care presteaza servicii. Persoana fizica are licienta ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat - reformulare avas avas Buna ziua, Cat de tare poate sta in picioare in fata unui control,un contract de comodat prin care pun,ca SRL, la dispozitia unei alte societati un spatiu de ... (vezi toată discuția)