avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Deschidere hostel in Iasi
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Deschidere hostel in Iasi

Buna ziua.
As dori sa deschid un hostel in Iasi.
Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat si capacitatea maxima de paturi de inchiriat intro cladire de aproximativ 100 mp (pe camera,cu o suprafata de aproximativ 25 mp)?
Multumiri !
Ultima modificare: Miercuri, 2 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Deschidere activitate hostel in iasi Manu70 Manu70 Buna ziua. Fiti amabila,am nevoie de informatii complete privind deschiderea unui Hostel in orasul Iasi. Va rog sa mi spuneti ce documente trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Executare silita teren insa fara constructia de pe el curios12 curios12 Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: La un executor judecatoresc local (Zalau) exista spre executare un teren agricol, cu o suprafata de aproximativ 1ha, ... (vezi toată discuția)
Autorizare isu lamoruz lamoruz Pentru un atelier de mobila nou infiintat, in suprafata de 320 mp, amplasat intr-o cladire cu o suprafata totala de 470 mp, compartimentata, este necesara ... (vezi toată discuția)