avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita teren insa fara constructia de pe el
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita teren insa fara constructia de pe el

Buna ziua,
Sunt in urmatoarea situatie: La un executor judecatoresc local (Zalau) exista spre executare un teren agricol, cu o suprafata de aproximativ 1ha, pe care sunt ridicate constructii (mai exact o hala de aprox. 100 mp). In cazul de fata se vinde doar terenul (cladirea este a altei persoane), cladirea fiind si ea la un executor, insa eu sunt interesat doar de teren.
Ce se intampla in momentul in care altcineva va achizitiona cladirea? Ce se intampla daca cladirea nu se va vinde multa vreme de acum inainte? Practic eu nu pot sa folosesc terenul de sub ea.

Astept pareri avizate, multumesc.

Alte discuții în legătură

Cine emite autorizatie de constructie? cristifp cristifp Buna ziua! Am si eu un teren extravilan, cu CF, in cadrul teritoriului administrativ al unei comune si doresc ca construiesc pe acesta o hala si as dori sa ... (vezi toată discuția)
Vanzare deseuri feroase niccri14 niccri14 Buna ziua, sunt contabila nou angajata la o societate ce are ca obiect de activitate constructii si ma confrunt cu urmatoarea problema: acum aproximativ 10 ... (vezi toată discuția)
???hala metalica ionut dg ionut dg Va salut,as avea o rugaminte la cei care sunt informati in legatura cu constructiile de hale metalice.Detin un teren de 500 mp intravilan de putina vreme si ... (vezi toată discuția)