avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general VANZARE DESEURI FEROASE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

VANZARE DESEURI FEROASE

Buna ziua,
sunt contabila nou angajata la o societate ce are ca obiect de activitate constructii si ma confrunt cu urmatoarea problema:
acum aproximativ 10 ani aceasta societate a achizitionat un teren cu constructie intr-o alta localitate. Atat terenul cat si constructia le-am gasit evidentiate in contul 211 si respectiv 212. Cladirea respectiva este de fapt o fosta hala industriala in care au mai ramas cateva bancuri de lucru (din fier), cateva rezervoare si multe alte obiecte din fier( gen strunguri stricate etc). Acum seful meu vrea sa vindem fierul existent in hala catre o firma autorizata de colectare a deseurilor feroase. INTREBARE: ce scriu ca vand pe factura atat timp cat eu nu am gasit inregistrat in contabilitate nimic din ceea ce se vinde???? Nu am intrari la obiecte de inventar nici la alta categorie de mijloace fixe.Trebuie sa am contract incheiat cu firma care preia fierul vechi? Ce alte documente trebuie sa intocmesc eu ca societate ca totul sa fie in regula ? Pot scrie pe factura deseuri feroase ?

Alte discuții în legătură

Casare si valorificare mijloace fixe deacroxana deacroxana Firma la la care lucrez detine in patrinomiu numeroase strunguri folosite pentru realizarea obiectului de activitate. Multe dintre ele s-au amortizat complet ... (vezi toată discuția)
Plata taxa la fondul pentru mediu jacquelline jacquelline O societate comerciala A dezafecteaza o instalatie industriala prin intermediul unei alte societati B. Plata serviciului prestat de societatea B consta in ... (vezi toată discuția)
Urgent, vanzare fier vechi alinutza32 alinutza32 E prima data cand ma confrunt cu astfel de inregistrari. Am dezmembrat un mijloc fix, pe baza procesului verbal incheiat de comisia de inventariere. Mijlocul ... (vezi toată discuția)