avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ???hala metalica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

???hala metalica

Va salut,as avea o rugaminte la cei care sunt informati in legatura cu constructiile de hale metalice.Detin un teren de 500 mp intravilan de putina vreme si as vrea sa-mi construiesc o hala metalica pe aprox 90% din suprafata [o folosesc ca depozit] desi pot-ul zonei este de 30%.Nefiind o constructie civila ci o hala ridicata fara fundatie direct pe pamant ,o sa mai am probleme cu inspectorii primariei?
inainte sa va apucati sa construiti trebuie sa obtineti o autorizatie de constructie.

Raspunsul la intrebare o sa aveti probleme cu inspectorii primariei in mod cert

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hala productie publicitara mirelahanganu mirelahanganu Buna ziua , Vreau sa cumpar o bucata de teren de aprox 500 mp . Inainte de a-l cumpara am inteles ca trebuiesc indeplinite niste conditii . Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Casa fara autorizatie de constructie cohmana cohmana Salut,soacra mea ne-a facut o donatie de 300 mp pe care se afla casa ei si inca o anexa in fata in care locuiam noi,in 2008 era teren extraviran si nu era cu ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie ionutz_4you ionutz_4you Salut am si eu o problema la care caut un raspuns. Parintii mei au o casa pe un teren de 240 mp in Bucuresti, in spatele casei au un loc liber de 75mp, la care ... (vezi toată discuția)