avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie

Sunt cetățean roman și vreau sa ma căsătoresc cu o cetățeanca moldoveanca în Republica Moldova pentru ca ea nu mai arevoie sa între pe teritoriul României timp de 6 luni după ce ne căsătorim ea poate sa între pe teritoriul României?

Alte discuții în legătură

Casatoria unui cetatean moldovean cu un cetatean roman valyd valyd buna ziua, va rog frumos sa-mi dati un sfat si ajutati-ma. eu sunt moldoveanca, locuiesc in republica moldova, am un copil de 5 anisori care este trecut pe ... (vezi toată discuția)
Cum procedez în acest caz: căsătorie cu cetățean moldovean Iulian iulian Iulian iulian eu cetatean roman vreau sa ma casatoresc cu cetateanca din Republica Moldova si sa locuim impreuna pe teritoriul Romaniei ,mentionez ca ea a depus dosarul in ... (vezi toată discuția)
Divort Jly1996 Jly1996 Sunt cetateanca a Republicii Moldova si sunt casatorita cu cetatean roman Vreau sa divortez dar fara sa spunem asa (fara sa dau ochii cu el) E posibil sa ... (vezi toată discuția)