avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Buna ziua - cod CAEN vânzare arpagic si seminte de ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Buna ziua - cod CAEN vânzare arpagic si seminte de semănat

Ce cod caen trebuie la srl pt a putea vinde arpagic si seminte de semănat?
Ultima modificare: Vineri, 4 Ianuarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Prian Diana , utilizator 14:25, 4 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
4621 Comert cu ridicata al cerealelor, semintelor, furajelor si tutunului neprelucrat Aceasta clasa include: -comertul cu ridicata al cerealelor si semintelor -comertul cu ridicata al fructelor oleaginoase -comertul cu ridicata al tutunului neprelucrat -comertul cu ridicata al furajelor si materiilor prime agricole
Mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen lavih lavih 1) Buna ziua.Ce cod CAEN se poate folosi pentru furaje/concentrate pentru animale aduse din strainatate ,pentru a distribui marfa in tara.Care este regimul si ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unul srl-d CuzescuAndra CuzescuAndra Buna ziua, asi dori si eu o informatie cu privire la urmatoarele aspecte: - ce coduri Caen imi trebuie in actul constituitv pentru comercializarea ... (vezi toată discuția)
In ce cod caen se incadreaza glo glo vreau sa trec ca obiect principal de activitate la o societate comertul cu ridicata a sfeclei de zahar si nu stiu in ce clasa se incadreaza comertul cu ... (vezi toată discuția)