avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1323 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Validare poprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Validare poprire

Se poate da o hotarare in cazul unui dosar de validare poprire fara sa se tina cont de intampinarea depusa la dosar de catre tertul poprit si debitor?...chiar daca hotararea data a fost favorabila acestora.
Cel mai recent răspuns: maryane38 , utilizator 15:03, 4 Ianuarie 2019
Nu se poate!
Daca intampinarea a fost depusa in termenul legal, instanta trebuie sa tina cont de ea.

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Nu se poate!
Daca intampinarea a fost depusa in termenul legal, instanta trebuie sa tina cont de ea.

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita C.Daniellita C.Daniellita Buna ziua, Intampin urmatoarea situatie: am terminat un litigiu de munca cu fostul angajator, am castigat procesul si pentru ca nu au vrut sa plateasca am ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre executor sagitarius_snc sagitarius_snc Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: am la firma poprire pe conturi ptr o datorie pe care urma sa o esalonez cu o executorul, dar a bagat poprirea inainte. Nu ... (vezi toată discuția)
Obligatie poprire LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Pe adeverinta unui salariat pentru obtinerea unui credit de la o banca, firma a taiat acel paragraf care prevedea angajamentul firmei de a retine bani din ... (vezi toată discuția)