avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Soluție dosar penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Soluție dosar penal

Buna seara, o întrebare, socrul meu a avut un conflict cu cumnata lui, individa l-a reclamat la politie, a fost chemat a dat declarație , acest lucru întâmplându- se in luna August anul trecut, ieri a găsit in cutia poștala o Înștiințare de la secția de politie unde a dat declarația, el nefiind acasa, deci o înștiințarea prin care i se comunica faptul ca a fost căutat și sa se prezinte pentru a i se înmâna soluția in acel dosar penal , soluție emisă de parchet. Întrebare: ce poate însemna aceasta Înștiințare, și de ce trebuie sa o ridice de la politie. Multumesc
Cel mai recent răspuns: teodorescu_mgv@yahoo.com , utilizator 08:30, 22 Ianuarie 2019
Sa meargă ca sa afle.
Pot fi mai multe variante.
Daca era o solutie de clasare, parchetul ar fi trebuit sa o comunice. Mergeti sa vedeti despre ce este vorba.
adresa este venita de la parchet, dar politistul din sat a gresit spunând sa mearga la post sa o ridice, acea comunicare (clasarea cauzei) a ridicat-o de la parchet

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca era o solutie de clasare, parchetul ar fi trebuit sa o comunice. Mergeti sa vedeti despre ce este vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am gasit zilele trecute in cutia postala o hartie ... Mario356+58 Mario356+58 Buna ziua, Am gasit zilele trecute in cutia postala o hartie pe care scrie: \"instiintare dosar nr xxxx/P/2020 In conformitate cu prevederile art 260 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. vă rog să mă ajutați. o cunoștință a fost ... anonim1896 anonim1896 Bună ziua. Vă rog să mă ajutați. O cunoștință a fost implicată într-un furt la un supermarket acum 3 luni, în valoare de 60 de lei. Atunci nu ii s-a ... (vezi toată discuția)
Instiintare parchet August88 August88 Buna ziua! Am si eu o nelamurire,acum cateva zile am gasit o instiintare pe numele meu,pusa in usa. Instiintare precizeaza faptul ca in conformitate cu prev, ... (vezi toată discuția)