avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna am o întrebare legată de contopire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna am o întrebare legată de contopire

Soțul meu este condamnat din Iunie 2018 și a rămas la 1 an dar mai avea alt dosar pentru conducerea unui autovehicul fără numere iar acest dosar este inca pe instanta întrebarea mea este dacă contopește dosarele care sunt sporurile sau cât mai ii rămâne de executat?
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Ianuarie 2019
Dorin neda, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dorin neda , utilizator 16:48, 6 Ianuarie 2019
Pe Noua lege sporul va fi 1/3.
Dacă fapta este pe vechea lege ar putea scăpa de spor daca va avea avocat angajat care sa pledeze foarte bine.
Ultima modificare: Duminică, 6 Ianuarie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Fapta este pe noua lege,deci ar veni cam 4 luni nu? Trebuie făcute zi la zi sau dacă a prestat munca in penitenciar se mai scade?

Fapta este pe noua lege,deci ar veni cam 4 luni nu? Trebuie făcute zi la zi sau dacă a prestat munca in penitenciar se mai scade?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de incercare beghean beghean Buna, un prieten a primit 2 ani de inchisoare cu suspendare conditionata si termen de incercare 4 ani.Practic 6 ani nu trebuie sa faca nimic ... (vezi toată discuția)
Termenul cel mai apropiat pentru iesire din inchisoare MorosanuMadalina MorosanuMadalina Dupa ce perioada un detinut poate iesi mai repede din inchisoare, avand pedeapsa de 4 ani cu executare pentru aderarea sau sprijinirea unui grup infractional ... (vezi toată discuția)
Deducere din pedeapsa - ore folosul comunitatii Bașar Andrei Bașar Andrei Deducere pedeapsa - ore lucrate Buna ziua Vin cu o întrebare către dv. Cu privire la deducerea zilelor lucrate in folosul comunității din pedeapsa ... (vezi toată discuția)