avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cabinet medical individual
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cabinet medical individual

Bună ziua!
Am înțeles ca exista o reglementare conform căreia asistentul medical își poate înființa cabinet de practica independentă, în cadrul căreia își poate angaja medic si asistent medical ; poate încheia contract inclusiv cu CAS. Ideea este următoarea, un CMI, a cărui medic este la vârsta de pensionare, și care nu mai are dreptul sa profeseze, poate sa fie "transformat" într-un cabinet de practica individuala?

Alte discuții în legătură

Cum se infiinteaza un cabinet de practica independenta de catre un asistent medical licentiat? rodis rodis Sunt asistent medical licentiat si as dori sa practic independent intr-un cabinet medical. Cum ar trebui sa procedez? Trebuie sa ma inregistrez la registrul ... (vezi toată discuția)
Pfa pentru medici calin felicia calin felicia Un medic vrea sa devina PFA. Va plati CAS, CASS, SOMAJ? Trebuie sa depuna declaratia 220 la finante? (vezi toată discuția)
Forma de functionare emmilia emmilia buna seara, am o problema la care nici macar nu stiu unde sa caut un raspuns. un Cabinet medical individual ia cu chirie un alt spatiu decat cel in care ... (vezi toată discuția)