avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... INTRETINERE PARCARE SUBTERANA
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

INTRETINERE PARCARE SUBTERANA

Va salut,
In blocul (condominium) in care locuiesc avem parcare subterana si supraterana ambele cu statut de proprietate privata ( avem contract de vanzare cumparare , cadastru etc)
Problema este ca platim intretinere doar la parcarea subterana exact cum platim intretinera la apartament ( adica cota parte din consum raportata la suprafata ).
Cei cu parcarea supraterana nu platesc absolut nimic pt motiv : " Locul subteran este o cota parte din suprafata condominiului si a terenului aferent condominiului, iar locul de parcare suprateran este doar o cota parte dintr-un terenul exterior ( ceea ce prin urmare nu se pot distribui cheltuielile asociatie, decat ca o taxa stabilita in adunarea generala, nu o impartire a cheltuielilor curente ale asociatiei)

Nu cred ca este normal ca eu , cu parcare subterana sa platesc toate taxele aferente pt subteran si in plus sa platesc si cheltuielie exterioare incluzand aici si locurile de parcare supraterane ( Ex: curatenie, camere , paza )

Multumesc,

Alte discuții în legătură

Loc de parcare fara cota parte indiviza EUR/GBP EUR/GBP Buna ziua, Locuiesc intr-un complex rezidential construit in 2018. Complexul are o parcare subterana pe 2 nivele si una supraterana. Accesul la parcarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, solicit informații la următoarele probleme: un bloc ... Maria2934 Maria2934 Buna ziua, Solicit informații la următoarele probleme: Un bloc nou format din 2 scări cu parcare subterana și parcare supraterana. Accesul in imobil se ... (vezi toată discuția)
Incalcare sau nu? lege 230/2007 - ansamblu rezidential avocatuser avocatuser Buna ziua, Eu locuiesc in cadrul unui ansamblu rezidential nou ca si varsta. Acest ansamblu are in componenta sa urmatoarele tipuri de ... (vezi toată discuția)