avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cu ce pot sa masor decibelii?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cu ce pot sa masor decibelii?

Cum pot sa stiu cati decibeli are sunetul unei boxe PC date la maxim in functie de watii ei? Stiu ca exista sonometre.
Ultima modificare: Luni, 7 Ianuarie 2019
marielamotte600, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 23:53, 9 Ianuarie 2019
Sesizati in scris, cu nr. de inregistrare/ data insp. sef al IJPolitie. Va trebui sa anexati dovezi certe fata de aspectele pe care le precizati.
Am sesizat, am ajuns si la CEDO si o judecatoare mi-a respins cererea. zicand ca nu am epusizat toate caile de atac, desi eu le-am exercitat pe toate . ( nu mai pot dormi noaptea din cauza galagiei ). Acolo se vand si droguri si Politia nu face nimic. Caci drogurile se dau pe ascuns la tineri. Nu pot sa lupt impotriva judecatorilor din Romania , nici a celor de la CEDO. MAFIA E PREA PUTERNICA ! NU SUNT SILVIA CONTI ȘI NICI CORADO CATANI. Mai mult am primit și amenințări cu moartea de la partea adversă prin 2010-2013. Am făcut și înregistrări, le-am dat la Parchet și nimic ! Ceilalti oameni de pe strada mea din cauza ca le e frica de acei tineri mafioti care au parinti politicieni le e frica sa faca plangeri !
Ultima modificare: Marți, 8 Ianuarie 2019
marielamotte600, utilizator
Aspectele pe care le mentionati sunt in competenta de rezolvare a parchetului si a politiei.
Pe acest forum de discutii puteti primi doar sfaturi.
Daca n-aveti aparatura specializata, exista aplicatii pentru Android/iPhone care masoara aproximativ sunetul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza fonica in interiorul unei case la curte. cdragoman cdragoman Detin un atelier de broderie industriala, care este pe hotar cu vecina din stanga. Aceasta se plange ca nu mai poate trai din cauza zgomotului si vibratiilor ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,ce masuri se pot lua împotriva unei terase la care ... Vl75Al Vl75Al Bună ziua,ce masuri se pot lua împotriva unei terase la care bubuie boxele mai ales noaptea până spre dimineața și care organizează și spectacole cu ... (vezi toată discuția)
Vecin gălagios PolmanMarian PolmanMarian Bună ziua, am un vecin recalcitrant care pune muzică la un nivel deranjant a fost apelat numarul unic 112 de 5 ori, o singură data a primit amenda. Acestea ... (vezi toată discuția)