avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Finantare cumparare sediu
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Finantare cumparare sediu

Buna seara.
Incerc sa aflu daca ma incadrez in vreun fel la accesarea fondurilor Startup Nation. Am un I.I,infiintat in 2016,cu un cod CAEN eligibil. Inteleg insa ca pot aplica firme infiintate incepand cu 2017. Bun pana aici. Ce nu inteleg este daca acum pot infiinta o alta societate, de aceasta data SRL, cu acelasi cod CAEN, si sa fiu totusi eligibila pentru accesarea fondurilor in aceasta sesiune. Mentionez ca doresc aceste fonduri pentru a cumpara un spatiu pentru desfasurarea si dezvoltarea actualei activitati, un afterschool.
Sau...alte sugestii de finantare?
Va multumesc frumos !

Alte discuții în legătură

Organigrama unui startup Medeea1989 Medeea1989 Buna seara, Mi-as dori sa aflu raspunsul la o intrebare si anume: Din punct de vedere juridic, ce functie trebuie sa ocupe in organigrama o persoana care isi ... (vezi toată discuția)
Accesare onduri europene- masura 3.1.2 Nina1 Nina1 Titlu: Accesare fonduri europene - masura 3.1.2 Buna ziua, Pot accesa fonduri europene pe masura 3.1.2 daca am buletin in mediul urban? Cu stima (vezi toată discuția)
Transport marfuri Barta Veronica Barta Veronica Am o firma de transport rutiere din 2016 cu sediul in mediul rural care functioneaza din 2017 . Am un teren concesionat pe firma pe care as vrea sa fac o hala ... (vezi toată discuția)