avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Promovarea personalului contractul din institutii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Promovarea personalului contractul din institutii publice platit din fonduri publice

Buna ziua. Sunt interesat, mai exact, de procedura de trecere pe studii a personalului contractul din instiutiile publice platit din fonduri publice. Mai pe scurt, cum se trece de pe studii medii pe studi superioare intr-un post la bugetari. Situatia mea este urmatoarea: sunt Pedagog Scolar la un Liceu, vechime 2 ani, dar incadrat pe studii medii. Sunt absolvent de studii superioare de lunga durata, iar postul pe care sunt incadrat este prevazut pentru studii superioare. Am inteles ca a aparut recent o Lege, sau o Hotarare de Guvern, sau o Ordonanta de Urgenta care permite trecerea de pe studii medii pe studii superioare in acelasi post. Va rog sa-mi spuneti daca este eleigibila dpdv legal aceasta optiune, iar in caz afirmativ, va rog sa-mi spuneti despre ce Lege, H.G sau O.U.G este vorba, precum si articolul care face referire directa la acesrt aspect. Imi trebuie pentru a putea formula o cerere catre Conducerea Institutiei pentru demersul meu. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:08, 8 Ianuarie 2019
Vedeti HG 286/2011
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare personal contractual pe studii superioare conta_bib conta_bib un salariat care a terminat studii juridice sau economice poate fi trecut pe post de bibliotecar studii superioare?Biblioteca este o institutie cu caracter ... (vezi toată discuția)
Transformare post cu studii medii in post cu studii superioare skywalker73 skywalker73 Buna ziua. Momentan sunt incadrat pe un post cu studii medii, respectiv instructor de educatie la un centru scolar de educatie incluziva, dar sunt absolvent de ... (vezi toată discuția)
Promovare studii superioare john2016 john2016 Buna seara! Sunt angajat la o institutie de stat ca personal contractual pe perioada determinata pe un post de studii medii, avand o vechime de 9 ani, iar ... (vezi toată discuția)