Deci doresc sa deschid un magazin de haine second hand eu impreuna cu iubita mea si fratele ei.multi mi au spus sa fie srl .si doresc sa aflu daca putem sa lucram doar noi 3 in acest magazin,adica sa fim si asociati dar si angajati la magazin
Si cum este la srl..sa spun ca prima luna iau marfa de 5000 lei ,platesc chiria 1000 lei si suntem noi asociatii angajati.la sfarsitul lunii am incasari de 7000 lei(e doar exemplu).din cei 7000 pot plati chiria pe luna urmatoare?pot sa iau si marfa din acesti bani?
Infiintare firma
Andreyene
Doresc sa imi deschid un magazin de second hand eu impreuna cu prietena mea .si doresc sa mai am unu sau doi angajati.. cum ar trebui sa procedez il legatura ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl
mihai ionescu
Buna seara, am oportunitatea de a incepe o afacere cu distributie de haine second-hand, in sensul preluarii marfii de la importator -din tara - si livrarii ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma
lory_cki
buna ziua,
doresc sa infiintez un magazin de haine (second-hand) si in acest sens as dori sa stiu pentru ce entitate economica ar trebui sa optez ... (vezi toată discuția)