În urma înaintării cererii mele de demisie în data de 29.11.2018, am fost înștiințat că, deși în data de 28.11.2018 mi-a fost aprobat bonusul anual, acesta nu îmi va mi fi plătit ca efect al demisiei. S-au invocat prevederi ale Reg Intern care dispun ca in cazul demisiei, nu se mai plateste niciun bonus. Acest bonus este unul bazat pe criterii de performanta, criterii pe care le am indeplinit.De asta mi-a fost si aprobat bonusul(exista dovezi) Am notificat angajatorul, practic o punere de intarziere - in care am invocat faptul ca Reg Intern incalca art. 81 alin.5 .Codul Muncii.In plus, am invocat si art. 1268 alin3 Cod Civil. In plus, am mers pe neindeplinirea obligatiilor angajatorului, plata bonusului(in opozitie cu indeplinirea de catre mn a criteriilor de performanta). Am facut referire si la art. 8 Codul Muncii. Angajatorul are 30 zile lucratoare pt raspuns. inca nu a raspuns, si evident nu a virat bonusul. Am sanse in instanta? Multumesc mult.
Bonus de performanta
Flav
Salut,
Ma intereseaza o informatie legata de bonusul de performanta. Sunt pe cale sa semnez un nou contractde angajare cu o companie si in contract am un ... (vezi toată discuția)