avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Continutul unui proces verbal de contraventie intocmit ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Continutul unui proces verbal de contraventie intocmit de primarie este o informatie pe care aceasta e obligata sa mi-o transmita?

Foarte pe scurt, a fost intocmit p.v. de contraventie unui coproprietar al unui teren pe care acesta a edificat o constructie fara autorizatie de construire. Fiind si eu coproprietar al acestui teren sunt interesat care sunt masurile consemnate in p.v. , pentru depasirea termenului de intrare in legalitate, Intentionez sa formulez o cerere catre primarie prin care sa solicit aceasta informatie, pentru a formula apoi o cerere de chemare in judecata a primariei ( nu s-a facut niciun demers impotriva autorului constructiei dupa mai mult de un an de la expirarea termenului consemnat in p.v.) .
Are primaria obligatia de a furniza acest gen de informatii?

Alte discuții în legătură

Cum pot depune acte intr-un proces in care nu sunt parte? MikePD MikePD Buna ziua, am nevoie de un sfat referitor la o situatie mai...aparte. Cat se poate de pe scurt, situatia in fapt este urmatoarea: un vecin si-a edificat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am mare nevoie de un răspuns competent în cazul ... JOK3ROS JOK3ROS Buna ziua! Am mare nevoie de un răspuns competent în cazul în care exista o soluție de întrare în legalitate un următoarea speta: În anul 2019 am ... (vezi toată discuția)
Etaj construit fara autorizatie de constructie BADNIC4 BADNIC4 Am construit in2005 , 60m patrati peste un parter care il aveam construit legal din 1985 de bunicul meu ,,problema este ca eu nu am avut nimic ptr. a face ... (vezi toată discuția)