avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Stimulent de insertie pentru PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Stimulent de insertie pentru PFA

Buna ziua!

Daca ma intorc la munca cu contract de colaborare cu o firma, eu fiind PFA, inainte cu 60 de zile ca copilul sa implineasca 2 ani, primesc stimulentul de insertie?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie ccc2 ani, intoarcere inainte de 1 an AlexaC3 AlexaC3 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: din noiembrie 2016 sunt in CCC. Am optat pentru varianta de 2 ani. Daca ma intorc la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia si stimulentul Andreea Dya Andreea Dya Buna seara. Am si eu o nelamurire. Care e diferenta daca te intorci la lucru cu 90 sau cu 60 zile inainte sa implineasca copilul 2 ani? Precizez ca tatal nu ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie Crina_bruneta67 Crina_bruneta67 Buna ziua, doresc sa stiu daca voi beneficia de stimulentul de insertie in urmatorul caz. Sunt in concediu creștere copil cu indemnizatie. Copilul implineste ... (vezi toată discuția)