avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ajutor cofetar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ajutor cofetar

Buna ziua! Lucrez intr-o firma de cofetarie(productie) , fac prajituri,monoportii ,torturi etc dar nu am calificare de cofetar. Se poate schimba incadrarea din muncitor necalificat in ajutir cofetar si care este codul cor pt. ajutor de cofetar. Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 8 Ianuarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:49, 9 Ianuarie 2019
Ajutor cofetar nu exista in C.O.R.

Ce studii aveti ?
Liceu tehnologic( nimic legat de industria alimentara)
Ati putea face un curs de formare profesionala de cofetar ...vorbiti cu angajatorul.

Vedeti si acest link
[ link extern ]
Buna ziua! Multumesc pt. raspuns dar nu sunt interesata sa devin cofetar deoarce nu ma consider un cofetar si nici nu am o ecperienta sau timp pt.experienta in acest dimeniu. Mai bine sa fiu un ajutor de cofetar bun decat un cofetar mediocru. Dar am vazut foarte multe anunturi cu angajam ajutor cofetar si de aceea doream sa mi se schimbe uncadrarea din muncitor necalificat in ajutor de cofetar deoarce la locul de munca am invatat si mi se dau sarcini mai mult de cofetar decat de muncitor necalificat. Va multumesc !
Inteleg ce spuneti dvs., dar sintagma "ajutor cofetar " nu exista in C.O.R. - Clasificarea Ocupatiilor din Romania

Vedeti si acest link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cor muncitor necalificat laborator cofetarie MIRELA_NM MIRELA_NM Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informatie si anume: - Care este codul COR pt muncitor necalificat intr-un laborator de cofetarie ( mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Fisa post alexandrubuzatu alexandrubuzatu Buna ziua tuturor! As avea rugamintea sa ma ajutati cu niste fise de post pentru un atelier de productie publicitara si anume: colator, muncitor necalificat, ... (vezi toată discuția)
Incadrare cor MDorinaPopa MDorinaPopa Buna ziua, Intr-o firma de IT, cum incadrati pe post (cod COR) persoanele care se ocupa de CQ (control calitate)? Multumesc! (vezi toată discuția)