avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL Consultanta auto
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL Consultanta auto

Buna ziua. Numele meu este Rares. Lucrez de 7 ani in domeniul auto ca si consultant vanzari auto la o reprezentanta premium din Constanta. De luna viitoare voi trece pe cont propriu si voi oferi consultanta in domeniul vanzarilor auto rulate premium. Pentru asta este nevoie sa imi infiintez o firma pentru ca va fii nevoie sa emit facturi de comision unei alte societati care va dirija activitatea. Spre exemplu, clientul meu vrea sa ii aduc masina X din Germania, vireaza catre firma X avans 15%, firma X achita masina in Germania dupa care eu mai voi ocupa de livrarea autoturismului. La final, tragem linie, stiu cu cati bani va ramane firma X; si eu, firma Y voi emite o factura catre firma X de o anumita suma.
Care este sfatul dumneavoastra referitor la forma SRL-ului pe care va fii nevoie sa il infiintez? Platitor de TVA sau nu? Ce cod CAEN sa aleg? Cunoasteti un contabil specializat in domeniul auto in Constanta?
Astept orice parere si orice fel de sfat de la voi.

Cu stima,
Rares Radu

Alte discuții în legătură

Circuit documente pentru incasare polita asigurare casco in caz de accident auto B_maria_cristina B_maria_cristina O societate comerciala X are polita auto Casco pentru un autovehicul care a fost avariat. Firma de service Y , care a efectuat reparatia, emite factura ... (vezi toată discuția)
Tva factura externa vladdaramus vladdaramus Buna ziua, as dori sa ma lamureasca cineva in urmatoarea speta: O firma X din Germania cumpara anumite utilaje produse in Romania. Le transporta la ... (vezi toată discuția)
Incasare rambursuri in cont bancar turcalexandra turcalexandra Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie Societatea mea face livrari (produse pt copii)(detine un magazin on line) catre persoane fizice cu plata ... (vezi toată discuția)