avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din locuință
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din locuință

Acum 4 luni, am uitat usa de la apartament descuiata la intrare am avut o genta cu oclectie de ceasuri și bijuterii in valore de 25000 euro peste noapte a disparut,a doua zi am facut sesizare la politie, au venit au dat cu solutie de amprente la usa bloculiui , și a apartamentului. La 2 zile a aflat cei din bloc hoțul, care era un vecin de pe scara mea la vazut pe camerile de supraveghere inregistare la adimistratia.Politia la chemat la audiei dupa 2 luni acesta a declarat ca a gasit geanta la usa apartamentului și ca a aruncato la gunoi afara fara a verifca ce era in geanta.Eu zic ca polița nu s-a facut datoria.O sa revin cu amanute curd.Multumesc
Cel mai recent răspuns: himt , utilizator 21:20, 29 Ianuarie 2019
Ați vrut doar să ne spuneți o poveste?
Vreți să vâ dau nr. de dosar!!!
Nu s-a dovedit ca existau banii in geanta?
Nu am scris că era bani-Era o colecție ceasuri și bijuteri .
Ce anume doriti sa aflati?

Alte discuții în legătură

Favorizarea infractorilor Cmtf Cmtf Favorizarea infractorilor,care au fost dovediti ca au furat. (vezi toată discuția)
Reparatie apartament incuiat derderian derderian intr-un bloc a decedat o persoana, a fost inmormantata, apartamentul a ramas incuiat. din pacate acolo s-a spart o teava si a trebuit oprita apa rece la toata ... (vezi toată discuția)