avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tatăl fetiței mele a fost arestat pentru viol și ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tatăl fetiței mele a fost arestat pentru viol și tâlhărie. Pot obține custodia prin ordonanță președințială?

Buna seara
As putea sa optin o ordonanță președințială de urgență a fetiței mele și gustodia.tatal fetiței mele se afla de puțin timp în închisoare pentru viol și tâlhărie.va mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 10 Ianuarie 2019
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Desigur -adresati-va instantei competente
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Copilul nu e cu dvs ?
Unde e urgenta ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie să actionati cu atentie daca vreti custodie exclusiva.
Dacă va grăbiți e posibil sa nu rezolvați nimic.
Trebuie foarte bine elaborată acțiunea si dovedită dar nu este suficient ca tatăl este arestat.
Dacă ratați obținerea cust9die exclusive pot trece ani până sa o puteți obține.
Dacă va permiteți să apelați la avocat ar fi util întrucât trebuie să castigati acum si nu dupa nenumărate încercări.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Ianuarie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Este discutabil daca se poate admite sau nu o ordonanta, va trebui sa indepliniti condiile legale si cu certitudine va trebuie si dosar pe fond privind exercitarea exclusiva a custodiei.

Tatal are si o condamnare ? Sau este doar arestat preventiv ?
Are și o condamnare de 9 ani

Alte discuții în legătură

Custodia exclusiva dumitru.iulia19 dumitru.iulia19 Ma confrunt cu o problema si nu imi gasesc inca raspunsurile,la sf lunii februarie 2015 am plecat cu fata din domiciliul tatalui pe baza multor santaje si ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala stabilire domiciliu minor nyusziful nyusziful Buna ziua. Este posibil acest aspect: domiciliul copilului a fost stabilit la tata. Acesta a fost arestat saptamana trecuta. In prezent copilul se afla la ... (vezi toată discuția)
As dori sa inaintez o ordonanta presedintiala pentru custodia fetitei Andreeasofia Andreeasofia Buna ziua as dori sa inaintez o ordonanta presedentiala pt custodia fetitei(7ani)..fiind divortata de 4 ani de tatal si vustodie comuna pana in prezent..as ... (vezi toată discuția)