avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Model cerere director anaf
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Model cerere director anaf

Vreau sa stiu daca declaratia 604 se poate anula si face 212 pt ca nu am niciun venit ,multumesc.

Alte discuții în legătură

Plata cass restant cu poprire pe contul de alocatie mrliulia mrliulia Pe 18 01 2016 am completat declaratia 604. Pe 27.03.2016 am primit instiintarea cu suma de 784 lei ptr un an intreg. In iulie 2016 am primit somatie cu plata ... (vezi toată discuția)
Plata contributiei asig. de sanatate FlorentinaMiloiu FlorentinaMiloiu Buna ziua! In luna martie am depus declaratie 604 prin care m-am angajat sa platesc lunar pentru o per. de 12 luni contributia de sanatate fiind neasigurat. In ... (vezi toată discuția)
Anulare declaratia 604 Letutza Letutza Buna ziua, Cum fac sa anulez declaratia 604.Mama mea este bolnava de diabet, a fost inregistrata la Casa Nationala intrun program de diabetici si i-au spus ... (vezi toată discuția)