avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata contributiei asig. de sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata contributiei asig. de sanatate

Buna ziua! In luna martie am depus declaratie 604 prin care m-am angajat sa platesc lunar pentru o per. de 12 luni contributia de sanatate fiind neasigurat. In aprilie am inteles ca s-a dat o ordonanta prin care persoanele neasigurate care platesc 6 luni contributia, beneficiaza de asigurare 12 luni. Astazi am mers sa depun declaratia 212 pentru a beneficia cele specifucate mai sus, insa mi s-a spus ca ordonanta nu prevede nimic legat de cei care au depus 604 si nu au cum sa-mi inregistreze astfel declaratia 212. Va rog sa-mi spuneti daca pot beneficia de aceasta ordonanta si cum trebuie sa procedez. Mentionez ca pana acum am platit 3 luni. Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Plata cass persoane fara venituri catalinapredescu catalinapredescu Am completat în februarie 2018 declaratia 604 pe o perioada de 12 luni. De atunci plătesc lunar cass de 190 ron. Odată cu apariția noii declarații unice ... (vezi toată discuția)
Formularul 604 se poate depune online? precious007 precious007 Buna ziua, Revin cu o intrebare, nu am reusit sa ma clarific dupa ultima mea postare. Formularul 604 se poate depune online? A reusit cineva sa depuna ... (vezi toată discuția)
Formular 604 RoxanaTou RoxanaTou Am depus formularul 604 in decembrie 2017 si am bifat sa platesc 12 luni consecutiv,la Anaf mi s a spus ca nu pot schimba optiunea si sa completez 212 si ca ... (vezi toată discuția)