avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Formular 604
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Formular 604

Am depus formularul 604 in decembrie 2017 si am bifat sa platesc 12 luni consecutiv,la Anaf mi s a spus ca nu pot schimba optiunea si sa completez 212 si ca trebuie sa merg inainte cu 604 si ca nu pot sa renunt la el decat daca obtin venituri. Se poate face ceva sa platesc 6 luni si sa fiu asigurata 12?
Cel mai recent răspuns: RoxanaTou , utilizator 06:14, 23 Mai 2018
Va rog sa mi spuneti ce articol trebuie sa citesc in legatura cu formularul 604

RoxanaTou a scris:

Am depus formularul 604 in decembrie 2017 si am bifat sa platesc 12 luni consecutiv,la Anaf mi s a spus ca nu pot schimba optiunea si sa completez 212 si ca trebuie sa merg inainte cu 604 si ca nu pot sa renunt la el decat daca obtin venituri. Se poate face ceva sa platesc 6 luni si sa fiu asigurata 12?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formularul 604 se poate depune online? precious007 precious007 Buna ziua, Revin cu o intrebare, nu am reusit sa ma clarific dupa ultima mea postare. Formularul 604 se poate depune online? A reusit cineva sa depuna ... (vezi toată discuția)
Concediu pre si post natal Ponisor Ponisor Buna seara, In data de 9 ianuarie 2020 trebuie sa nasc, insa pana atunci o sa am doar 4 luni jumatate lucrate in ultimele 12 luni. Pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Plata cass persoane fara venituri catalinapredescu catalinapredescu Am completat în februarie 2018 declaratia 604 pe o perioada de 12 luni. De atunci plătesc lunar cass de 190 ron. Odată cu apariția noii declarații unice ... (vezi toată discuția)