avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Ce pot sa fac
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Ce pot sa fac

Sunt cetatean al republicii moldova si locues in rominia ca sa ma trec in acte miau cerut certificat precum ca nam fost casatorita ca sa ma ia in spatiy mia cerut ca nam amenzi de la mine din tara ceas putea sa fac ca sa am buletinu rominesc fara ca sa merg in moldova

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez Mary Botnari Mary Botnari Sunt cetatean al republicii moldova sunt in tominia de 4 luni locuesc in concubinaj cu cetatean romin sunt insarcinata mai am si doi copii ai mei am dorit sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua hulia4 hulia4 buna ..va rog frumos sama scuzati ca va deranjez dar nam ınteles ceva..... astazi am dat telefon la consulatul romın din istanbul şi miau spus ca ... (vezi toată discuția)
Casatoria unui cetatean moldovean cu un cetatean roman valyd valyd buna ziua, va rog frumos sa-mi dati un sfat si ajutati-ma. eu sunt moldoveanca, locuiesc in republica moldova, am un copil de 5 anisori care este trecut pe ... (vezi toată discuția)