avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatia de hrana
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatia de hrana

la ce valoare se stabileste indemnizatia de hrana de 316 lei sau 347, avand in vedere plafonarile impuse de oug 114/2018? precizez faptul ca este un drept pe care nu l-am avut in plata in dec.2018?pt o persoana care se angajeaza dupa data de 01 ian cum se stabilesc sporurile si indemnizatiile? la valoarea plafonata din dec.2018 sau la salariul de baza?
Cel mai recent răspuns: buiavasi , utilizator 09:20, 10 Ianuarie 2019
La 347 lei.... În perioada 2019-2020, personalul din cadrul instituțiilor și autorităților publice, ......, beneficiază de vouchere de vacanță în conformitate cu prevederile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 8/2009 privind acordarea voucherelor de vacanță, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 94/2014, cu modificările și completările ulterioare, precum și de indemnizația de hrană prevăzută la art. 18 din Legea-cadru nr. 153/2017, cu modificările și completările ulterioare.
Multumesc.Dar pt persoanele pe care le angajam dupa 01.ian cum le stabilim sporurile , la valoarea sal de baza sau la cea plafonata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de hrana iniminis iniminis Buna ziua, daca ma poate lamurii cineva cu privire la acordarea acestei indemnizatii. Mai exact care este regimul de acordare in institutile publice. Eu lucrez ... (vezi toată discuția)
Drepturi la vouchere de vacanta pt. angajat asistent personal pt. persoana cu handicap cristianholdun cristianholdun Buna ziua! Holdun Cristian ma numesc. Va rog frumos sa ma ajutati cu o informatie, anume daca asistentul personal pt. persoana cu handicap are dreptul la ... (vezi toată discuția)
Vochere vacanta marimarimokus marimarimokus Sunt angajat asistent personal , angajat la primărie în Oradea .As dori sa știu dacă sunt obligați să ne dea vochere de vacanta .Care ar putea să fie ... (vezi toată discuția)