avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere masina

Buna ziua!
Sunt Cornelia Daniela Pascu si am o problema legata de o masina inregistrata pe numele meu in Germani:eu nu am permis de conducere si nu am condus niciodata aceasta masina,eu am facut doar un contract de leasing ptr.a cumpara aceasta masina pentru fiul meu.In iunie 2018 am achitat creditul la banca,iar in 27.iulie 2018 fiul meu a vândut masina in România.
Problema este ca cumparatorul masinii nu a inmatriculat masina pe numele lui si continua sa circule cu ea si din iulie 2018 si pana in noiembrie 2018 am primit acasa vreo 13 plicuri cu amenzi de circulatie din Ungaria,Austria,Germania,etc.Asigurarea masinii a expirat in 17 octombrie 2018,iar eu am fost la oficiul inmatriculari aici in Germania pentru a cere radierea acestei masini,dar nu este posibil pentru ca nu mai am actele masinii(am doar copii) si nici numerele.
Cumparatorul masinii nu raspunde la telefon si nu reusesc sa-l localizez,pentru ca are mai multe resedinte:in Timisoara,in Germania..
Ce pot sa fac in acest caz?
Sa ma adresez politiei,sa-l chem in instanta?

Multumesc!

Cu stima,
C.D.Pascu
Ultima modificare: Vineri, 11 Ianuarie 2019
Danyela24, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:02, 11 Ianuarie 2019
Buna ziua,
Va trebui sa va adresati instantei . Dar va fi o problema ca nu mai aveti actele masinii!
Informati oficial atat SPR evidenta auto cat si CNADNR ca nu mai sunteti oproprietarul vehiculului care a fost instarinat-anexati document justificativ
Pentru recuperare c/v amenzi,solutionarea este numai in instanta de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare autoturism de aproximativ 5 ani și ne luat in evidentele poliției de către noul proprietar dana capitanescu dana capitanescu In anul 2014 am vândut un autoturism cu contract de vânzare cumpărare, certificat fiscal și tot ce trebuie, ca noul proprietar sa poată înscrie mașina ... (vezi toată discuția)
Rovinieta Banu gabriel Banu gabriel Salut,primesc amenzi de rovinieta cu toate ca am vandut masina,ce e de facut? (vezi toată discuția)
Mașină vândută acum mai mult de 6 luni circulă în continuare cu rca pe numele meu. ce se poate face ca actualul proprietar să nu poată încheia rca pe numele meu? bogdan90tl bogdan90tl Buna ziua, In luna Februarie a acestui an am vandut masina personala, cu contract de vanzare-cumparare, scoasa de la Fisc de pe numele meu si copie a ... (vezi toată discuția)