avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Sponsorizare club de fotbal privat (ong)
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Sponsorizare club de fotbal privat (ong)

Buna ziua,

Baiatul meu activeaza la un club de fotbal privat (ong), ca si parinte pot sa sponsorizez aceasta asociatie sportiva? Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 11 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 20:47, 13 Ianuarie 2019
Desigur
Ce documente trebuie sa primesc din partea asociatiei?
Multumesc.
Un contract de sponsorizare
Si un document care sa ateste plata.
Ultima modificare: Vineri, 11 Ianuarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Este mai putin obisnuit ca o persoana fizica sa dea unui ONG fonduri ca "sponsorizare" - de obicei este donatie (cu sau fara sarcina). Insa se poate si ca sponsorizare, avantajul fiind ca se face contract scris in care se poate specifica la ce va fi utilizata, daca sponsorul doreste sa stabileasca asta si sa poata si verifica ca se respecta. Poate prin contract si sa ceara sa fie mentionat public drept sponsor etc. conform prevederilor Legii 32 / 1994.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de sponsorizare cu persoana fizica alexgr alexgr Buna ziua! Se mai poate semna, incepand cu ianuarie 2024, un contract de sponsorizare direct cu un sportiv? Sau este necesara semnarea contractului cu un ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare sportiv strain ETor ETor Cazul este urmatorul: Sportiv cu dubla cetatenie care are resedinta in Romania dar reprezinta o federatie straina doreste sa obtina sponsorizari din partea ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociație /ong care sa sprijine sportivii Ana Corina P Ana Corina P Infiintare asociatie Buna ziua. Vă rog mult să mă ajutați cu o informație. Sora mea are 14 și este sportiva, joaca tenis de performanta. De a lungul ... (vezi toată discuția)