avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Pot cere preschimbare în Romania?
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Pot cere preschimbare în Romania?

Bună ziua! Mi-a fost reținut permisul de conducere Italian acum un an de zile pentru alcoolemie.Poate cineva sa îmi spună unde trimite politia permisele de conducere după ce le suspenda? Momentan am un proces pe rol și as dori sa știu dacă pot conduce în afara teritoriului Romanesc și dacă da de unde îmi pot recupera permisul? Am contactat ambasada Italiana și pe cei care l-au emis spunându-mi ca permisul nu se afla la ei. Mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 11 Ianuarie 2019
SilviuRR, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 19:49, 27 Ianuarie 2019
Vi s-a suspendat dreptul conducerii unu vehicul. Nu aveti voie sa conduceti oriunde v-ati afla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru conducerea sub influenta bauturilor alcoolice/ permis din alta tara alxalecsandru alxalecsandru Pe scurt, sunt in proces pentru conducerea sub influenta bauturilor alcoolice care se va finaliza probabil cu permis anulat si pedeapsa cu suspendare. Am si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc in franța și conduc aici cu permis românesc, ... Seb2388 Seb2388 Buna ziua, Locuiesc in Franța și conduc aici cu permis românesc, am fost oprit de către jandarmi pentru depășirea limitei de viteza cu +40(93km/h in ... (vezi toată discuția)
Permis italian suspendat în românia Gicu2988 Gicu2988 Mi sa suspdat permisul de conducere italian pe 30zile in romania , mil vor trimite peste 30zile sau trebuie eu sa ma duc sa il iau? politistu mi a zis am ... (vezi toată discuția)