avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Întrebare Cod Caen
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Întrebare Cod Caen

Bună seara,
Mă poate ajuta cineva cu câteva detalii legate de următoarea situație? Sunt medic veterinar, vreau să-mi fac o firma care se ocupă cu vânzarea en gros către spitale, clinici, etc de dezinfectanți și produse de curățenie. Mai mult decât atât, mai există și câteva suplimente alimentare pe care mi le poate aduce cineva din America, iar eu la rândul meu să le vând aici.
O firma ce are ca și Cod CAEN 46 - Comert cu ridicata cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete, se potrivește? Mulțumesc mult!

Alte discuții în legătură

Vanzare engros si endetail alina1977 alina1977 Tin contabilitatea la o firma care vinde medicamente de uz veterinar en gros. Vor sa vanda din aceeasi gestiune si catre populatie. Pe langa casa de marcat e ... (vezi toată discuția)
Pfa distributie kattany kattany buna ziua detin si eu un pfa avand codul 4782 ,sunt neplatitor de tva,am casa de marcat .vreau sa schimb domeniul de activitate pentru a deveni distribuitor de ... (vezi toată discuția)
Activitate pe mai multe firme nana82 nana82 Am o mare dilema ....... lucrez la o firma care are activitate fabricarea produselor alim. vegetale caen 1089, din noiembrie 2009 patronul a mai infiintat o ... (vezi toată discuția)