avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Penal

Buna ziua numele meu este tiburca andrei anul trecut în 2018 am facut o prostie a vieti mele am înșelat pe un preot cu 5000 lei el a făcut plângere ma ridicat cu mascați ma ținut 7 zile in arest ca am facut contestație am 5 acte materiale am recunoscut fapta o regret m-am prezentat la controlul judiciar asa cum scrie 3 zile pe saptamana nu am mai fost trimis în judecată niciodată nu sunt recidivist va rog ajutatima oare o sa fac pușcărie am 21 ani sunt din Bihor fapta sa comis în Iași
Cel mai recent răspuns: Uuuuottt , utilizator 13:17, 13 Ianuarie 2019
Cum le-ați înșelat?
Nu ati vorbit cu el sa va ierte?
De ce religie este preotul?
Ortodox

Mi-am dat calități mincinoase procuror
Pe metoda accidentul?
Nu

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Pe metoda accidentul?

Cum le-ați inselat de s-a supărat asa tare?

Poate va ierta daca aveati avocat ca sa discute cu el.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Orele de religie in scoli ContSters394563 ContSters394563 Buna. Exista un avocat cu care as putea sa dau sistemul educational / statul in judecata pentru minciunile introduse la orele de religie? Sub ce fapte se pot ... (vezi toată discuția)
Drept si religie.... Marius Bote Marius Bote Bună ziua. Va punem oîntrebare mai delicata. Drept si religie. Un preot, refuza sa imi elibereze certificatul de Botez al nepotelului meu. Pentru un Botez ... (vezi toată discuția)
Charlie hebdo Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Banuiesc ca toata lumea a aflat deja despre atentatele din Franta. M-a surprins pozitia unui cunoscut ziarit roman care spunea ceva de genul \\"si-au catutat-o ... (vezi toată discuția)