avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Zgomot la vecinii care locuiesc deasupra
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Zgomot la vecinii care locuiesc deasupra

Buna ziua !
Va rog sa ma ajutati cum sa procedez în această situație.
Vecina umbla prin casa pe tocuri, ma scoate din minti..
Ce pot face in aceasta situatie?
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:55, 12 Ianuarie 2019
Puteti incerca cu o discuție amiabilă ,sesizarea președintelui asociației de proprietari/ administrator tot pt a incerca o soluționare amiabilă sau sesizarea poliției
Depinde acum de orele la care se produce zgomotul,teoretic se pot face multe discuții

In astfel de situatiinici presdintele si nici administratorul de imobil si nici politia nu au temei legal sa se implice sa impuna locatarilor sa se deplaseze in casa astfel incat sa nu deranjeze vecinii
Daca este imobil construit din pereti de beton armat este necesar pentru solutionare sa executati izolarea fonica a peretilor comuni respectiv a tavanelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara - zgomot puternic de la vecini Anca_id Anca_id Am o familie deasupra cu copii și fac zgomote mari.Nu ma deranjează țipetele ,urletele,ma deranjează bubuiturile de pe tavan ,mersul pe tavan rezonează ... (vezi toată discuția)
Galagie vecini, doresc solutii eficiente M_Stefan M_Stefan Pe scurt, vecinii de deasupra fac foarte multa galagie. Dar nu oricum. In reprize de cate 15 -40 minute, ceea ce face \\"constatarea zgomotului\\" aparent ... (vezi toată discuția)
Zgomot produs intentionat de vecina andreym24 andreym24 Buna ziua! Doresc sa expun si problema mea care suna cam asa: Vecina care locuieste deasupra mea, repetat in fiecare noapte produce zgomote deasupra patului ... (vezi toată discuția)