avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copil fara acordul tatalui in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copil fara acordul tatalui in strainatate

Am o fetita de 9 luni am plecat in italia cu fetita si cu mama fetitei.. Neam certat si a chemat politia si ma scos pe strada pentru ca chiria era pe numele ei.. Eu am venit in romania.. Problema este ca ea numai vrea sa aduca fetita acasa in tara vrea sa ramana acolo sa o incsrie la gradinita.. Eu nu sant de acord sa stea acolo fica mea ca nu o pot vedea.. Ea lucreaza la night club acolo asta am aflat am si contractul iei de munca din cauza asta neam si certat mie frica ca nu are grija de copil cum trebe ca bea seara de seara pentru ca asa fuctioneaza acel local.. Intrebarea mea este daca poate tine fetita acolo in italia fara acordul meu..
Cel mai recent răspuns: Cristi1986 , utilizator 17:15, 13 Ianuarie 2019
Multumesc frumos de ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rapire internationala de.copil sau nu ? Pop cristi Pop cristi Buna ziua !Am si eu o problemă va rog sa ma ajutati cu un sfat..In luna iulie anul acesta am deschis un proces cu ordonanta prezidențială pentru custodie ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna minor aflat în italia Santazsolt Santazsolt Buna seara va rog frumos as avea si eu nevoie de un ajutor.. Am stat in concubinaj cu o femeie 3 ani din care se rezulta o fetita de de 1 an si 7 luni fetita ... (vezi toată discuția)
Mutare minor in germania dianagermania2020 dianagermania2020 Buna ziua! Este adevarat ca, conform noului cod civil, daca eu m-am mutat in Germania si aduc cu mine fetita minora, in varsta de 9 ani, doar cu procura de ... (vezi toată discuția)