avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... certificate de mastered nou
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

certificate de mastered nou

in certificatul de nastere nu am inscris numele tatalui, doar a mamei, care din pacate a decedat cu ani in urma. dintotdeauna am trait cu tatal, si m-am casatorit, in regatul unit, under m-i say cerut doar datele tatalui. acuma am probleme la schimbarea actelor de identitate, pentru ca in certificatul de casatorie il am inscris pe tata si in certificatul de nastere doar pe mama. m-i sa sfatuit sa-mi schimb certificatul de nastere. care este procedura?
multumesc

Alte discuții în legătură

Schimbare nume a unei persoane decedate ContSters116611 ContSters116611 In familia mea am fost : tata, mama si doua fiice. Tata, cind s-a casatorit cu mama, avea un certificat de nastere corect, cu numele si datele din Registrul de ... (vezi toată discuția)
Succesiune-acte necesare cu semnul întrebãrii maria_cseh maria_cseh Bună ziua! Vă scriu în numele unui vecin de-al meu care m-a rugat să vă prezint următoarele: tatăl i-a murit acum 21 de ani iar mama, în urmă cu 7 ... (vezi toată discuția)
Obligată să-și schimbe numele. . soția este obligată să î-și schimbe numele, ... DeBruine DeBruine Bună ziua. Soția este obligată să î-și schimbe numele, să treacă pe numele părintelui decedat, și bineînțeles să schimbe absolut toate actele, ... (vezi toată discuția)