avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare anticipata

Buna ziua, sunt nascuta in data de 30.10.1962. Am lucrat din anul 1981 pana in 2004, cand am fost pensionata medical gr.3, cu drept de munca 4 ore, pe care le efectuez si in prezent. Va rog sa mi spuneti cand ma pot pensiona anticipat si care este procentul de penalizare. ?
Cel mai recent răspuns: Cookiewhite , utilizator 13:00, 14 Ianuarie 2019
De la pensie de invaliditate se poate trece doar la cea de limita de varsta.
Va multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la pensie anticipata sau anticipata partiala kazimir2048 kazimir2048 Doamne ajuta.Va rog sa ma ajutati si pe mine sa inteleg calculul virstei de pensionare antipata sau partial antipata.Mama nascuta in iunie 1965 are 26 de ani ... (vezi toată discuția)
Pensionare limita de varsta Melinte63 Melinte63 Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti cand pot iesi la pensie limita de varsta conform activitatii desfasurate in campul muncii astfel:angajata in 22 aug 1984 ca sing ... (vezi toată discuția)
Cand se poate pensiona un barbat nascut in luna iulie, anul 1963 ... georgeta.serban georgeta.serban Cand se poate pensiona un barbat nascut in luna iulie, anul 1963 care anterioar anului 2001 a lucrat in grupa a II a de munca, timp de 10 ani ? ... (vezi toată discuția)