avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Banii primiți la nașterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Banii primiți la nașterea copilului

Bună ziua. M-ar interesa sa știu și eu cum se procedează sa intru în posesia banilor primiți la naștere. Am născut pe 02.01.2019, în sectorul 1. Eu am buletin pe sectorul 5. As dori sa știu ce acte trebuie, unde trebuie sa merg, când întru în posesia lor și despre ce suma este vorba. Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Urgent - pierdere certificat nastere, buletin expirat ramoducu ramoducu buna ziua..e o chestiune complicata si nu stiu cum se procedeaza..locuiesc in straintate cu logodnicul meu de 2 ani..nu mi-a putut face acte din cauza ca ... (vezi toată discuția)
Nu am certificat de nastere si nu figurez in registrul evidentei populatiei ca fiind nascut adicon85 adicon85 Buna ziua am si eu o intrebare. Mi-am pierdut buletinul si certificatul de nastere si m-am dus sa imi fac altele insa de la primarie mi-au spus ca nu figurez ... (vezi toată discuția)
Intarziere la plata trusoului si a indemnizatiei de crestere a copilului relucu4 relucu4 Buna ziua tuturor. Asi dori sa ma ajutati cu sfaturile dumneavoastra sa rezolv o problema destul de \"arzatoare\". In luna mai a acestui an fica mea a dat ... (vezi toată discuția)