Buna ziua tuturor.
Asi dori sa ma ajutati cu sfaturile dumneavoastra sa rezolv o problema destul de "arzatoare". In luna mai a acestui an fica mea a dat nastere unui copil(primul). De atunci si pana la aceasta data a reusit sa intre doar in posesia sumei ce reprezinta premierea pentru primul copil nascut adica cei doua sute si ceva de Ron. In rest nimic. Actele au fost depuse in totalitate la primarie( sector 5, ce sa facem daca asa trebuia), a primit de acolo trei bonulete cu care urma sa se prezinte la casieria primariei in ziua indicata. Cind s-a prezentat, surpriza, i s-au dat doar cei 200Ron iar in ce priveste suma aferenta trusoului i s-a solicitat nr de telefon ca sa fie sunata la o data ulterioara pentru a-i ridica( e de prisos cred sa spun ca nici in ziua de azi nu a fost sunata). Despre sumele referitoare la indemnizatia de crestere si alocatie i s-a spus ca vor veni acasa prin posta(asa cum a complectat in cerere) dar si aici este pauza deplina. Sfatuiti-ma si pe mine cum sa rezolv problema asta si pe unde sa ma duc pentru a afla de ce se intarzie. Precizez ca la o luna dupa fica mea a nascut si o prietena a ei din sectorul 6 de data asta. Ea pina la data asta a reusit sa ia suma aferenta trusoului si prima alocatie de 200 Ron. Restul i s-a spus ca va incepe sa primeasca amestecat dupa luna februarie a anului viitor pina ce se se va ajunge cu platile la zi(Dumnezeu stie cand). Doream sa arat prin aceasta ca nu este un fenomen singular cazul ficei mele. Unde si la cine trebuie mers sau intrebat ca sunt asa de amestecate institutiile astea incat nepotelul in varsta de 6 luni astazi nu prea intelege cine ar trebui sa-i dea banii si de ce intarzie atata.
Cu stima Relu.
Depuneti o sesizare la Directia de Munca, Solidaritate Sociala si a Familiei Bucuresti sau la Departamentul de Asistenta Sociala si Politici Familiale din cadrul Ministerului Muncii
Multumesc frumos, daca nici saptamana aceasta nu apare nimic nou asa voi face.
Cu stima Relu.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Alocatie
popa bogdan
In timpul divortului s-a nascut un copil,fosta sotie a facut un dosar pentru alocatia de 200ron pentru care ea imi cere copie dupa buletin .Mi-a venit ... (vezi toată discuția)
Beneficii dupa nastere
aba1011
Buna ziua din nou la toata lumea.Am o singura intrebare daca ma puteti lamuri.Dupa nastere ce beneficii banesti primeste mama si de la cine.Am auzit ceva de un ... (vezi toată discuția)