avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... drepturile unui cetatean turc casatorit cu o romanca ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

drepturile unui cetatean turc casatorit cu o romanca ,in Romania si celelalte state Europene.

daca fiica mea este casatorita cu un cetatean turc ,ce pasi trebuie urmati pentru a locui in Romania.?Daca sunt casatoriti si locuiesc in Romania sotul ei,cetateanul turc are dreptul sa munceasca si el in celelalte state Europene.?
Cel mai recent răspuns: avocatmaria , utilizator 16:17, 14 Ianuarie 2019
Permis de ședere Pt România in baza actelor de stare civilă. Atât pentru România cât și Pentru celelalte state are nevoie de viza
Ultima modificare: Luni, 14 Ianuarie 2019
avocatmaria, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de sedere in ro pentru cetateni turci marinelacotta marinelacotta Am rugamintea daca imi puteti spune care sunt actele necesare pentru obtinerea permisului de sedere in Romania pentru niste cetateni turci care detin viza tip ... (vezi toată discuția)
Viza si rezidenta nitadunca1976 nitadunca1976 Buna ziua daca cineva poate sa ma ajute ,pe 10 mai voi avea casatoria civila cu un cetatean turc.Dupa casatorie de ce acte am nevoie pentru a obtine rezidenta ... (vezi toată discuția)
Sunt din moldova si am cetanenie româna..recent casatorita cu cetatean turc.. LilianaVK LilianaVK Buna..am nevoie de mare ajutor..sunt din Moldova si am primit Cetanenie Româna cu ceva luni in urma..recent m-am casatorit cu cetatean turc si locuim in ... (vezi toată discuția)