avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cheltuieli judecata contestatie amenda
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cheltuieli judecata contestatie amenda

Buna seara,

Intrebarea principala este urmatoarea:

In cadrul contestatiei unei amenzi primite pe legea 61/1991 urmata de castigarea procesului, se pot cere cheltuieli de judecata?

Daca da, trebuie sa chem statul Roman in judecata inca de la inceput? Impreuna cu IPJ?

In speta este vorba de o amenda aplicata unei persoane cu deficiente de auz si comunicare (surdo-muta) care prin lege trebuie sa fie reprezentata de un interpret autorizat al limbajului mimico-gestual. Va trebui sa plateasca aceste servicii.

Poate sa ceara aceste cheltuieli de judecata efectuate? Pentru asta trebuie sa cheme in judecata si statul Roman?

Intrebarea apare datorita acetui articol:

[ link extern ] /

Va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Cheltuieli judecata contestatie amenda Lucian_bz Lucian_bz Buna ziua, Intrebarea principala este urmatoarea: In cadrul contestatiei unei amenzi primite urmata de castigarea procesului, se pot cere cheltuieli de ... (vezi toată discuția)
Lege aberanta pt a obtine cetatenia romana ContSters95727 ContSters95727 Va prezint un caz aparut in presa. O surdo-muta nu poate obţine cetăţenia română pentru că legea prevede că trebuie să intoneze imnul de stat! Ma ... (vezi toată discuția)
Metodologie autorizare interpret Lucian_bz Lucian_bz Buna ziua tuturor, Va supun spre analiza urmatoarele documente legale: [b]1. Legea 448 - Art. 69[/b] [quot]ART. 69 (1) Autorităţile şi ... (vezi toată discuția)