avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Agentie Imobiliara- contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Agentie Imobiliara- contract

Buna ziua, urmeaza sa achizitionez un apartament prin agentie imobiliara si sa semnez un precontract si sa dau un acont; treaba e ca nu am banii necesari doar daca vand si eu la randul meu apartamentul, deci depind de banii de acolo. Cum se procedeaza si ce se intampla daca nu se vinde? Cumparatorul ne lasa 3 luni, ceea ce mi se pare foarte putin iar agentia vrea exclusivitate pe apartamentul meu si nu prea vrea sa negociem comisionul. De asemenea, in afara de comision, ce taxe mai sunt, ceva TVA? ce trebuie sa contina un antrecontract? multumesc

Alte discuții în legătură

Agentie imobiliare mi-a tras teapa Maria Nigel Maria Nigel buna ziua.....iata problema mea. in luna noiembrie 2010 am vrut sa achizitionez un apartament cu credit bancar. Cei de la banca mi-au zis ca in prealabil ... (vezi toată discuția)
Comision agentie imobiliara iuliasimi iuliasimi Am semnat un precontract pentru cumparare apartament la o agentie, insa comisionul \\"negociat\\" de 1,5% urma sa-l platesc ulterior. Data limita de incheiere ... (vezi toată discuția)
Comision agentie imobiliara Mihai Pop Mihai Pop Urmeaza sa inchei precontract de vanzare cumparare pentru un apartament achizitionat prin programul ,,prima casa,,. Apartamentul a fost gasit prin intermediul ... (vezi toată discuția)