avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie copii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie copii

Buna ziua!
Eu sunt in concediu de creștere copil pt cei 2 copii. Unul e nascul pe 2 mai 2017, altul pe 22 octombrie 2018. In prezent primesc alocatie pt primul nascut dar am probleme la al doilea nascut pt ca s-a nascut in spania. Precizez ca sotul lucrează cu contract de românia, dar in prezent locul in spania.
Puteti sa imi spuneti daca am dreptul sa beneficiez de alocație pt amandoi in romania si ce acte trebuie sa depun? Am dus deja un dosar cu certificatele de naștere ale copiilor și buletinele noastre, dar zic ca nu stie daca se va aproba.
Ultima modificare: Marți, 15 Ianuarie 2019
l0redana_, utilizator

Alte discuții în legătură

Drepturi la nasterea unui copil ile1075 ile1075 Buna ziua!! In luna octombrie o sa nasc un baietel din mama romanca si tata spaniol(mentinonez ca nu suntem casatoriti),si se va naste in spania, cetatenia ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat pentru copil roman nascut in strainatate dar care locuieste in prezent in tara sil73 sil73 Am doi copii pe care i-am nascut in strainatate, unul nascut in 2006, iar celalalt in 2011. In anul 2012 m-am intors in tara impreuna cu copii. Pana in ... (vezi toată discuția)
Lucrez in romania dar vreau sa nasc in strainatate DiaG DiaG Buna ziua. Lucrez in Romania cu 2 ore si vreau sa fac un copil dar vreau sa nasc in Spania deorece sotul meu este plecat acolo si lucreaza. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)